فرمند شکلات

شکلات صبحانه فرمند، غنی شده با عشق

روزت رو باشروع کن

یه روز خوب

یه صبح خوب

یه صبحانه عاشقانه

با شکلات صبحانه فرمند

Dark Cocoa Cream

شکلات کرم کاکائو تلخ

غنی‌شده با عسق

درباره محصول
عاشق شکلات که باشی و بدونی که واسه سلامتی و تناسب اندام هم مفیده دیگه بیش‌تر دوستش خواهی داشت.
وقتی صبحانه‌ای داشته باشی که در کنار طعم خوبش، عذاب وجدان نداشته باشی و بدونی به سلامتیت کمک می‌کنه، عاشقش میشی.
حالا دیگه کسایی که به فکر سلامتی و تناسب اندام هستن هم بیش‌تر از قبل عاشق صبحانه هستن.
چرا؟ چون شکلات تلخ عشق با طعم سلامتی داره.
Sesame Cocoa Cream

کرم کاکائو کنجدی

غنی‌شده با عسق

درباره محصول
همیشه و توی هر سنی میشه عاشق شکلات بود، فقط شاید طعمی که دوست داریم عوض بشه. بزرگترا عاشق طعم های کلاسیکن.
وقتی صبحانه یه وعده‌ی ضروری باشه و شکلات هم طعم کلاسیک کنجد داشته باشه، یه صبحانه‌ی عاشقانه رو می‌سازه.
بزرگترا هم عاشق صبحانه هستن.
چرا؟ چون عشق با طعم کنجد داره.
Hazelnut Cocoa Cream

کرم کاکائو فندقی

غنی‌شده با عسق

درباره محصول
هر سن و موقعیتی اقتضای خاص خودشو داره.
کمتر کودکی یا حتی کمتر آدمی رو میشه پیدا کرد که عاشق شکلات نباشه.
اما بچه ها بیش تر عاشق طعم شیرین و دلچسب شکلات هستن.
واسه بچه ها عشق شکلات معنای شکلات فندقی میده.
یه صبحانه با شکلات فندقی، صبحانه‌ای هست که هر کودکی رو به خوردن صبحانه تشویق و ترغیب می‌کنه و اونا رو عاشق صبحانه می‌کنه.
دیگه بچه ها عاشق صبحانه هستن. چرا؟
چون عشق با طعم فندق داره...
Milky Hazelnut Cocoa Cream

کرم کاکائو فندقی شیری

غنی‌شده با عسق

درباره محصول
آدمای ماجراجو و پر جنب و جوش عاشق تجربه های جدیدن.
اتفاق تازه، حس تازه، طعم تازه...
شکلات دو رنگ، پر از عطر و طعم متنوعه که وعده‌ی غذایی رو از یکنواختی بیرون میاره.
اینجوری ماجراجو ها هم عاشق صبحانه هستن.
چرا؟ چون عاشق طعم جدیدن

صبحانه‌های غنی‌شده با عسق

  • کرپ

    دستور تهیه

    طرز تهیه کرپ:

    • مواد لازم:

      آرد سفید : یک فنجان
      پودر شکر : یک چهارم فنجان
      شیر پاستوریزه : یک فنجان
      تخم مرغ : دو عدد
      وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
      نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
      کره ذوب شده : بیست گرم
      کرم کاکائو فندق فرمند : به مقدار لازم
      توت فرنگی : به مقدار لازم
      موز : به مقدار لازم

    • طرز تهیه:

      آرد سفید، پودر شکر، شیر، تخم مرغ، وانیل، نمک، کره ذوب شده را مخلوط کنید و بزنید تا یک دست شود.
      کف تابه‌ی کوچک نچسب را روی شعله داغ کنید. آنقدر کره اضافه کنید که کف ظرف را کمی چرب کند. 30 گرم از خمیر را وسط تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا خمیر به طور یکدست پخش شود. 1 دقیقه آنقدر بپزید که روی خمیر دیگر براق نباشد سپس برگردانید. کف کرپ باید طلایی شده باشد.
      طرف دیگر کرپ را 15 ثانیه دیگر سرخ کنید سپس درون بشقاب قرار دهید. بلافاصله روی آنها شکلات صبحانه فرمند بمالید، توت فرنگی و موز بزارید، شکر پودری بپاشید و سرو نمایید.

  • پنکیک

    دستور تهیه

    طرز تهیه پنکیک:

    • مواد لازم:

      آرد سفید : سیصد و پنجاه گرم
      نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
      بکینگ پودر : یک چهارم قاشق چای خوری
      وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
      تخم مرغ : دو عدد
      شکر : یکصد و پنجاه گرم
      شیر پاستوریزه : نیم لیتر
      سیروپ وانیل چهل میلی لیتر
      روغن مایع : یکصد و پنجاه گرم
      کرم کاکائو فندق فرمند : به مقدار لازم

    • طرز تهیه:

      ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار میگذاریم. سپس شیر، تخم مرغ، روغن، شکر، سیروپ وانیل و وانیل را با هم دیگر ترکیب میکنیم و آرد را کم کم به ترکیب اضافه میکنیم و با یکدیگر خوب مخلوط میکنیم. سپس روی دستگاه تابه آن را میپزیم. و با کرم کاکائو فرمند و موز و توت فرنگی و میپل سیروپ سرو مینماییم.

  • دونات

    دستور تهیه

    طرز تهیه دونات:

    • مواد لازم:

      تخم مرغ : یک عدد
      نمک : یک دوم قاشق چای خوری
      شکر : چهار قاشق غذا خوری
      شیر پاستوریزه : یک پیمانه
      ماست تازه : یک پیمانه
      آرد : چهار پیمانه
      خمیر مایه : یک قاشق غذا خوری
      کرم کاکائو کنجد فرمند : به مقدار لازم

    • طرز تهیه:

      ابتدا تخم مرغ را با شکر و آرد مخلوط کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شود. نمک را در ماست، شیر و خمیر مایه حل کرده و این دو مایه را مخلوط  نمایید و آرد را به تدریج بریزید. بهم بزنید تا مایه به شکل خمیری که نه زیاد شل و چسبان و نه زیاد خشک و سفت باشد دربیاید.
      روی خمیر را بپوشانید تا یک ساعت بماند تا خمیر ور بیاید. بعد روی میز را کمی آرد بپاشید از خمیر مقداری برداشته  با وردنه به ضخامت 1 سانتیمتر بازکنید. با دهانه استکان حلقه حلقه ببرید و با یک شی استوانه‌ای مثل انگشتانه وسط آن را سوراخ کنید و روغن فراوان را با حرارت ملایم داغ کرده و دونات ها را در روغن سرخ نمایید، دو طرف آنها باید کاملا طلایی شود و پف کند و آنها را در صافی بچینید تا روغن زیادی آن برود.
      شکلات صبحانه فرمند را به دو طرف دونات‌ها بمالید و در ظرف بچینید و روی آنرا با شکلات چرخ کرده تزیین کنید.

  • موس

    دستور تهیه

    طرز تهیه موس:

    • مواد لازم:

      زرده تخم مرغ : دو عدد
      وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
      شکر قهوه ای : پنجاه گرم
      خامه صبحانه : پنجاه گرم
      خامه قنادی : یکصد و پنجاه گرم
      ژلاتین : یک قاشق غذا خوری
      کرم کاکائو دارک فرمند : دویست گرم

    • طرز تهیه:

      تخم مرغ ها را شکسته و سفیده را از زرده جدا کنید. زرده تخم مرغ با شکر قهوه ای بهم بزنید تا زمانی که به خوبی کف کند و سفید رنگ شود.
      شکلات صبحانه فرمند و ژلاتین را به روش بن ماری آب نمایید تا یک دست شود و منتظر بمانید تا سرد شود. مخلوط به دست آمده از شکلات صبحانه و ژلاتین را به ترکیب زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با خامه مخلوط نمایید.
      مخلوط به دست آمده را در قالب ها تقسیم کنید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.

  • پاناکوتا

    دستور تهیه

    طرز تهیه پاناکوتا:

    • مواد لازم:

      خامه قنادی : یک پیمانه
      شکر : یک چهارم پیمانه
      شیر پاستوریزه : یک پیمانه
      ژلاتین : یک قاشق مربا خوری
      کرم کاکائو دارک فرمند : یک دوم پیمانه

    • طرز تهیه:

      ژلاتین در کاسه ای کوچک با آب خنک حل کنید. (به منظور هر قاشق مرباخوری نیاز به نصف پیمانه آب سر می باشد.)
      خامه و شیر را در یک ظرف بزنید. شکلات صبحانه فرمند و شکر را به آن اضافه کنید و به وسیله لیسک آن را به خوبی مخلوط نمایید.
      در صورتی که بر روی ژلاتین آب اضافه وجود دارد، آن را جدا نمایید و آن را شکلات صبحانه فرمند اضافه نمایید و به خوبی بهم بزنید.
      مخلوط به دست آمده را در دو لیوان کوچک بریزید، بگذارید مدتی خنک شود و حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

  • وافل

    دستور تهیه

    طرز تهیه وافل:

    • مواد لازم:

      آرد : دویست گرم
      نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
      بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
      وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
      تخم مرغ : سه عدد
      شکر : یک قاشق غذا خوری
      شیر پاستوریزه : یک چهارم پیمانه
      روغن مایع : یک دوم فنجان
      سیروپ وانیل سی میلی لیتر

    • طرز تهیه:

      آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و کنار میگذاریم. سپس تخم مرغ، شیر، شکر، وانیل، سیروپ وانیل و روغن مایع را با یکدیگر خوب ترکیب میکنیم و ترکیب آرد را کم کم به ترکیب شیر و شکر و روغن اضافه کرده و خوب با یکدیگر ترکیب مینماییم. سپس با دستگاه وافل ساز محصول نهایی را تهیه و با توت فرنگی و موز و کرم شکلات فندق فرمند آن را سرو مینماییم.

  • شیک

    دستور تهیه

    طرز تهیه شیک:

    • مواد لازم:

      بستنی وانیل : پنج اسکپ
      کرم کاکائو فندق فرمند : یک قاشق غذا خوری
      شیر پاستوریزه : پنجاه میلی لیتر
      فندق آسیاب شده : یک قاشق چای خوری

    • طرز تهیه:

      تمامی مواد گفته شده به غیر از پودر فندق را درون مخلوط کن ریخته و با یکدیگر ترکیب می کنیم سپس پودر فندق را به ترکیب اضافه کرده و مجددا ترکیب میکنیم. و با خامه و کرم کاکائو فرمند سرو میکنیم.

  • کلاب

    دستور تهیه

    طرز تهیه کلاب:

    • مواد لازم:

      نان تست شده : چهار عدد
      کرم کاکائو کنجد فرمند : به مقدار لازم
      میوه فصل : به مقدار لازم

    • طرز تهیه:

      دو سمت نان را تست کنید.
      توت فرنگی ها و موز را بشویید و سپس آن ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. پوست کیوی و موز را بکنید و سپس آن را به صورت حلقه ای برش دهید.
      بر روی چهار تکه از نان های تست را با شکلات صبحانه فرمند بپوشانید. نیمی از میوه ها را بر روی لایه شکلات قرار دهید.
      تکه ای دیگر از نان تست را بر روی میوه ها قرار دهید و مابقی شکلات صبحانه را بر روی آن ها بمالید و باقی مانده میوه ها را نیز بر روی شکلات صبحانه قرار دهید. تکه دیگر نان تست را بروی آن قرار دهید و در نهایت نان های تست را از وسط برش دهید.

اسکرول کنید